+370 37 263495
info@emolus.lt

Žalias muilas purškiamas Chilly 500ml (10)

SKU: 4771315390358

Trumpas aprašymas

Paruoštas naudojimui, purškiamas, čili pipirų ekstraktu praturtintas žalias sodo muilas - pagamintas iš kalio riebalų rūgščių. Priemonė naudojama sodo, daržo ir dekoratyvinių augalų priežiūrai, siekiant sumažinti kai kurių žaladarių (amarų, blakučių, miltuotojų skydamarių, skydamarių, voratinklinių erkių, tripsų, cikadelių, baltasparnių, pjūklelių lervų) neigiamą poveikį.
2,89 €
-
+

Produkto likutis:

UAB EMOLUS sandėlis A.Stulginskio g. 41A Kaunas

Yra sandėlyje

UAB EMOLUS sandėlis Vingio g. 6, Klaipėda

Yra sandėlyje

Parduotuvė "Sodo reikmenys" Taikos pr. 80B, Klaipėda

Yra sandėlyje
VEIKIMAS: žalias sodo muilas Chilly teigiamas poveikis pasireiškia tik gausiai apipurškus ir padengus muilo sluoksniu žaladarių kolonijas. Šis sluoksnis užblokuoja kvėptukus ir neleidžia patekti orui bei ištirpdo kutikulę, per kurią vykdoma vandens apykaita. Žaladariai uždūsta ar žūva nuo drėgmės trūkumo, arba išvis pasišalina. Padengtas augalas Chilly priemone, nutūpusiam žaladariui sukelia nemalonius pojūčius dėl sudėtyje esančio čili pipirų ekstrakto, todėl augalas jam pasidaro nepatrauklus. Reikia atminti, kad ši priemonė veiksminga tik tiesiogiai apipurškus žaladarius, nors dalis individų vis tiek išlieka gyvi ir gali tekti purškimą pakartoti keletą kartų, ne dažniau nei kas 14 dienų. Taip pat, literatūros šaltiniuose nurodoma, kad įvairios koncentracijos skystajam kalio muilui yra jautrios samanos ir kerpės, todėl jį galima panaudoti ir šių organizmų kontrolei.

NAUDOJIMAS: augalus purkškite kas 14 dienų, kad pilnai sušlaptų stiebai ir viršutinė bei apatinė lapų pusės. Darbus atlikite ryte ar vakare, nevėjuotą, debesuotą dieną, esant ne aukštesnei kaip +20°C temperatūrai. Po paskutinio purškimo turi praeiti savaitė iki derliaus skynimo. Nenaudokite tiesiogiai ant uogų ar vaisių bei žydėjimo metu. Prieš vartojimą derlių nuplaukite.

Parašykite atsiliepimą

Jūs aprašote: Žalias muilas purškiamas Chilly 500ml (10)

Loading...